Hvis du synes sport og spenning hører sammen, så er LiveOddsen noe for deg. Her kan du nemlig legge inn spill fra Norsk Tipping i sanntid, mens spillerne er på banen. Da vil nok enhver sportsbegivenhet bli utrolig mye mer spennende, og du kan spille og ha det gøy med de du ser sammen med.

Å tippe på kamper

Fenomenet betting, eller å tippe på kamper, har fått mye oppmerksomhet i det siste. Det er en duper måte å gjøre det mer spennende å se på sport, selv om det er favorittlaget ditt som i utgangspunktet spiller. Med LiveOddsen kan man tippe på ulike begivenheter som skjer under kampen, for eksempel hvem som vinner, eller hvem som scorer det første målet. Dette vil øk engasjementet, og man kan til og med legge in livebets. Det er å tippe sammtidig som kampen utfolder seg, og her tar man for seg en viss tidsperiode av gangen. Både å tippe live eller å tippe i forkant av kampen vil være morsomt for de sportsglade, og alle andre som skal se på. Hvis du synes dette høres spennende ut, og ønsker å teste det ut selv, så les mer om LiveOddsen før du setter i gang.

Muligheter for tipping

LiveOddsen er i regi av Norsk Tipping, som er det selskapet som tilbyr tipping i Norge. I tillegg til dette har man også muligheten til å tippe hos andre, utenlandske aktører på nett. Det finnes utrolig mange bettingsider på nett, ettersom det har blitt så populært å tippe på kamper. Her får man et stort utvalg av sporter og kategorier man kan tippe innenfor, og du kan til og med få bonuser som kan komme godt med om du tipper mye. Man kan også finne odds og ulike betting muligheter hos noen nettcasinoer. Mulighetene er med andre ord mange, og det er opp til deg hvor du ønsker å tippe. Vi kan anbefale LiveOddsen, ettersom det er Norges offisielle tippeselskap.

LiveOddsens historie

I 2022 har LiveOddsen vært på bena i hele 10 år. Det ble startet i juni 2012, og fikk en imponerende god start. Dette var rundt tiden der det ble spilt EM i fotball, en sportsbegivenhet som mange ønsker å tippe på. Norsk tipping derimot, har vært her i lengre tid. De begynte først med oddsspill under OL i Lillehammer i februar 1994. Det tok likevel en god stund før de kom i gang med live betting slik vi kjenner det og har det i dag. Livebettingen kom i 2012, og i fire år fremover hadde selskapet fire forskjellige oddsvarianter.

Spill på LiveOddsen

Hos LiveOddsen har man mulig til å spille på en rekke kamper, ettersom det finnes odds på kamper og konkurranser som er live akkurat nå. Norsk Tipping tilbyr spill på live fotball, ishockey og håndball, og det spilles altså samtidig som kampen foregår. Man kan tippe på en rekke ulike hendelser i løpet av kampen. Det har blitt populært å tippe på sluttresultatet, og det er nok også den letteste varianten. Hvis man gjør dette, må man vente helt til spillets slutt før tippingen er avgjort. I tillegg til dette kan man også tippe på hva som skjer under kampen. Det kan for eksempel være hvor mange mål som blir scoret, eller hvilket lag som vinner første omgang. I disse tilfellene kan tippingen bli avgjort underveis i kampen.

LiveOddsen kan minne om Langoddsen, men selve oddsen kan være forskjellig. Dette er fordi den endrer seg live, blant annet hvis noen scorer et mål, og i takt med at klokka går. Men en ting som er likt, er hva man vinner. Når man legger inn et spill så gjør man det på en odds, og den kan ikke endre seg når spillet er lagt inn og betalt for. Hvis Oddsen på at lag A vinner er 2.11, og du legger inn et spill med 100kr, så vil du kunne vinne 211kr. Det betyr en gevinst på 111kr. Dersom man tipper underveis i kampen, så må man forholde seg til oddsen som står skrevet i det tidspunktet du tipper. Det er dette som er så komplisert med tipping, fordi man aldri helt sikkert kan vite når det lønner seg å legge inn et spill. Det er også dette som gjør det så utrolig spennende.

Hvis du er glad i sport og moro, så kan LiveOddsen være noe for deg. Det er enkelt å komme i gang, og vil nok helt garantert gjøre det enda kulere å se på sport.