Hos Disney Plus kan du se alt fra gamle klassikere og Disney Channel TV-serier og nyinnspillinger av klassikerne og Pixar filmer. Selv om Disney Plus har mye bra å by på så er det ikke alltid man har tilgang til dekning eller internett.

Heldigvis finnes det en enkel måte å laste ned filmer og serier fra Disney Plus slik at du kan få dem som for eksempel MP4 filer på datamaskinen din. Les mer i denne artikkelen dersom du ønsker å lære hvordan du kan gjøre det.


Steg 1: Last ned Audials Movie

Hos Disney Plus kan som sagt finne mange forskjellige filmer. Ta en titt på The Greatest Showman, Avengers, The Devil wears Prada eller hva med Aladdin? Dersom du ønsker å se noen av disse filmene som MP4 filer på din egen enhet blir du nødt til å laste ned programvaren Audials Movie. Denne programvaren lar deg nemlig ta opptak av innholdet på Disney Plus slik at du kan se på filmer og serier når og hvor du vil. Du velger selv om du ønsker å benytte deg av gratisversjonen eller betaltversjonen og du kan enkelt avinstallere programvaren dersom du ikke har behov for deg lenger.


Det første du skal gjøre etter å ha installert programvaren er å trykke på «Video Streaming». Denne funksjonen finner du på venstre side av skjermen så fort du åpner programvaren. Deretter skal du velge formatet du ønsker å laste ned innholdet i. Denne funksjonen finner du øverst der det står «Format».

Steg 2: Spill av filmen eller episoden du ønsker å laste ned

Etter å ha valgt formatet du ønsker å laste ned innholdet i så skal du klikke på knappen som sier «Disney +», i og med at det er denne strømmetjeneste vi ønsker å laste ned innhold fra. Deretter så åpner du nettleseren din, her er Google Chrome og Firefox foretrukket, og åpner Disney Plus her. Det som skjer nå, er at programvaren forstår at du har åpnet samme strømmetjeneste i både nettleseren din og i programvaren. Dermed forstår Audials Movie at du ønsker å gjøre et opptak.


Når du trykker play på en film så vil opptaket automatisk begynne og du vil få opp et vindu i programvaren. Her kan du velge å spille av filmen i dobbel hastighet slik at nedlastningen tar kortere tid. Du kan selvfølgelig også velge «normal speed» dersom du ønsker å se filmen samtidig som den laster ned. Husk å spille av innholdet i fullskjerm slik at du får så godt kvalitet som mulig.


Steg 3: Last ned innholdet etter avspilling

Så fort filmen eller episoden er ferdig så vil innholdet automatisk lagres under «Playlists» inne hos Audials Movie. Herfra kan du enkelt laste ned alt innholdet i ditt ønskede format. Alt du laster ned vil lastes ned med originaltittel, skuespillere og alle involverte vil listes sammen med filen og filen vil få originalt cover. På den måten får du den fulle filmopplevelsen selv uten en strømmetjeneste.