Det norske folk har blitt mer og mer glad i interiør gjennom årene. De siste årene har den skandinaviske stilen virkelig satt sitt spor i norske hus og leiligheter. Uten at man er nødt til å gå for den skandinaviske minimalistiske stilen, så har den virkelig blitt populær. Stilen er tidløs, og det er nok nettopp derfor så mange liker stilen godt.

Uansett hvilken stil man foretrekker i hjemmet så har vi hatt god tid det siste året til å pusse opp både inne og ute. All den ekstra tiden vi har hatt har gjort til at mange endelig har startet prosjektet de så lenge har ventet på. Spørsmålet er da bare: hvor skal man handle? I denne artikkelen skal vi gi deg noen tips til noen gode interiørbutikker på nett.

Ting.no 

Det er jo ingen hemmelighet at det er deilig å handle på nett, så slipper du å bære tunge poser og ikke minst så slipper du de stappfulle butikkene. Den første butikken vi skal innom er Ting.no. Denne nettbutikken spesialiserer seg på nordiske interiørdesign. Her kan du finne morsomme og spennende detaljer til hjemmet som virkelig kan gi det lille ekstra. I denne nettbutikken finner du alt fra Hay og Ferm Living til de velkjente Mummi krusene og andre morsomme detaljer til hjemmet. Nettsiden er enkel å bruke og den har også gode kategorier for inspirasjon, dersom du skulle mangle litt av det.

Ellos.no

Hvis du ikke allerede har besøkt Ellos, så er det absolutt et must. Her finner du det nyeste innenfor interiør, samtidig som du kan finne gamle slagere. Her finner du rett og slett noe for alle. Ellos er god på de siste trendene, så her kan du finne speil i morsomme fasonger, lekre gulldetaljer til soverommet og lysestaker i alle farger og fasonger. Nettbutikken er nok best på skandinavisk design, men du kan samtidig også finne lekre perler for alle typer hjem.

Lagerhaus.no

Den neste nettbutikken vi skal besøke er Lagerhaus. Denne butikken fokuserer på å gi deg billige og lekre detaljer til alle rom, som enkelt kan gi hjemmet et nytt liv. Her kan du med andre ord finne lekkert dill dall, lampeskjermer, lysestaker, puter og annet tilbehør som enkelt gir et helt gir hjemmet et nytt utrykk. For deg som liker å bytte tilbehør i stua etter sesong, er dette en super butikk. Nettsiden er lekker, enkelt å bruke og her finner du lekre produkter til lekre priser.

Soestrenegrene.com

Den velkjente butikken Søstrene Grene har en lekker nettbutikk der du kan finne detaljer til hjemmet for både store og små. De siste årene har butikken virkelig fokusert på interiør og selv om vi i Norge kanskje kjenner den best som en «dill dall butikk», brukes butikken flittig som en interiørbutikk hos våre kjære naboer. Butikken har tilbehør som enkelt kan gi alle rommene i hjemmet det lille ekstra. Her finner du også morsomme DIY prosjekter og inspirasjon til alle rom. Så skader det jo heller ikke at produktene har en veldig hyggelig pris.