Det er ikke bare-bare å finne god underholdning på nett. Det er klart at man kan ta en tur innom Netflix eller NRK TV, men for noen blir det kanskje litt for mye av det samme gamle. Derfor skal vi komme med noen gode tips til hva du kan finne på dersom du har litt ekstra tid å sette av.


Vi håper at vi klarer å komme med noen gode tips som passer alle og enhver slik at du hvert fall kan finne en aktivitet eller to som passer for deg. Kanskje finner du en aktivitet som gjør at du klarer å slappe av litt mellom slagene i en hektisk hverdag.

Pinterest og WeHeartIt

Pinterest og WeHeartIt er to ganske like plattformer, derfor havner de under samme kategori. Her kan du finne utallige bilder, oppskrifter, DIY-prosjekter og inspirasjon til både det ene og det andre. Noen foretrekker å lage tavler med kule bilder, uten at de trenger å ha noen betydning eller funksjon. Andre foretrekker å bruke plattformene som inspirasjon og som et slags moodboard. Her kan du finne inspirasjon innenfor mote, interiør, design, tegning, hva enn du måtte lete etter.

Her kan du også som sagt finne gode oppskrifter til matlaging eller DIY-prosjekter. Kanskje er dette den perfekte måten for deg å finne noe underholdning som ikke er på nett. Finn deg et DIY-prosjekt, sett på litt god musikk eller en podcast og kos deg med det nye prosjektet.

Spill og betting

Det er jo ingen hemmelighet at det kan være spennende å spille oddsspill på nett. Oddsen er kanskje ikke alltid med deg, men det er jo litt av spenningen. Du kan for eksempel bette på fotball, e-sport, håndball, volleyball eller golf. Her kan du selv velge om du ønsker vedde live eller om du ønsker å vedde i forhånd av en kamp. På den måten kan du alltid få med deg litt spenning, uansett hvor du skulle befinne deg.

Husk at dersom du ønsker å spille pengespill på nett så er det viktig at du tenker på nettsikkerhet og også sikkerheten i din egen økonomi. Benytt deg kun av trygge nettsider og aldri bruk mer penger enn det du har råd til å tape.

Lær deg noe nytt

Det finnes et hav av informasjon der ute og kanskje tenker du at det er noe du alltid har villet kunne. Det kan være et språk, da kan du benytte deg av for eksempel Duolingo. Kanskje ønsker du å lære mer om aksjer, da kan du benytte deg av Aksjeskole. Uansett hva du ønsker å lære mer om så finnes det helt klart gode hjelpemidler der ute som kan gjøre jobben enklere. Dermed kan du faktisk ta deg tid til å lære deg noe du alltid har drømt om.

Dersom du ikke ønsker å lese så mye så finnes det også gode apper og også gode podcaster du kan lære mye av. Bruk en søkemotor for å søke opp tips eller søk direkte i AppStore eller i appen du bruker til å høre på podcast.