Samsung har mange gode modeller og i 2019 kom modellen S10. Da modellen først kom var det mange som var bekymret for at modellen ikke skulle inneholde nok nye funksjoner og at modellen skulle være for lik de tidligere modellene. Vi skal i denne artikkelen ta en titt på telefonens funksjoner og se om den er konkurransedyktig.

I 2019 slapp Samsung tre nye modeller i S-serien; Samsung Galaxy S10 +, Samsung Galaxy S10 og Samsung Galaxy S10e. I denne anmeldelsen skal vi fokusere på S10-modellen som starter med en lagringsplass på 128GB og som ligger på rundt 6000 kroner. Er mobile verdt pengene og når den opp til forventningene?

Et svært godt første inntrykk

Først er verdt å nevne at telefonen er utrolig rask. Her ligger det en virkelig god programvare bak. Den er lynrask og har også en flott skjerm som dekker store deler av overflaten til telefonen. Lysstyrken er også svært god noe som gjør at skjermen virker enda mer profesjonell. Designet på telefonen er lekker og telefonen er godt bygget. Skjermen er lett og brukervennlig, og telefonen har også veldig gode høyttalere. Telefonen gir et svært godt første inntrykk. Likevel ligger telefonen fremdeles på et ganske høyt prisnivå i forhold til at modellen ikke er ny.

Ved første øyekast ser det kanskje ikke ut som mobilen er så veldig forskjellig fra de tidligere modellene, men det er faktisk en del forandringer både på innsiden og utsiden. Telefonen består hovedsakelig av glass og skjermen ligger buet klemt inn i en aluminiumramme. I og med at telefonens overflate er buet er det noe vanskeligere å få et godt grep rundt rammen, men det gir et lekkert og moderne utrykk. Selv om telefonen også har glass på baksiden er den beskyttet av et sterkt glass som gjør at telefonen er beskyttet for riper og bulker.

Er telefonen konkurransedyktig?

Telefonen har et ekstremt godt kamera, så her kan du leke lenge før du blir lei. Hvis du går for det billigste mobilabonnement, vil nok mange si at bare kamera i seg selv er verdt pengene. Bildekvaliteten er svært god, og det finnes mange morsomme funksjoner. Telefonen har tre linser og overgangen når du zoomer inn eller ut er fantastisk god. Dersom du skal ta bilder av mørkere objekter skuffer kamera litt, ettersom noen konkurrenter er bedre, men det fungerer fremdeles godt til sitt formål.

Telefonen er altså ikke perfekt, men det er en utrolig god mobil. Den er lynrask, den har godt kamera, den har morsomme og spennende nye funksjoner og den har en helt sinnssykt god skjerm. Det er litt uvant at skjermen er buet, men det blir man raskt vant til etter litt tid på startsiden. Skjermen er heller ikke så buet at den for eksempel ikke kan ligge stille på bordet uten å tippe. Den har et lekkert design og god batteritid. Selv om kamera kanskje ikke er bedre enn hos konkurrentene så er det et godt kamera og telefonen er absolutt konkurransedyktig.