Lær hvilken belysning, materialer og andre elementer som skal inkluderes.

Mens moderne stil ikke er for alle, setter de som liker det stor pris på den vakre enkelheten i slanke, minimalistiske møbler og rene overflater. Dette ser spesielt godt ut på et bad. Om hele hjemmet ditt er en modernistisk fantasi, eller du bare ønsker å nyte denne stilen for drømbadet ditt, er dette en god formel for å sette sammen et perfekt, enkelt, moderne bad. Ta gjerne alle disse tipsene, eller bare de som appellerer til deg mest, for så å lage din egen vri basert på denne designoppskriften.

Nødvendig: Slankt hengende servantskap

En av kjennetegnene til et moderne bad er en følelse av minimalisme, og en av de beste måtene å oppnå det under en renovering på et hvilket som helst budsjett er å bruke et slankt hengende servantskap.

Tomrommet under servantskapet eksponeres, noe som vil gjøre at plassen vil se ut og føles større samtidig som det gir en tydelig moderne appell.

En modell med integrert vask er et godt valg, da de er enkle å rengjøre og er ekstra minimalistiske.

Fargevalg: Skarpe nøytrale toner

Når det gjelder minimalisme, pleier et elegant moderne bad å være veldig enkelt fargemessig, med fokus på nøytrale, tidløse toner som hvit, kullgrå, svart og brunt.

Fordi badene er våte rom og må være lette å rengjøre, blir mange materialer utelukket. Moderne bad omfavner denne sprøheten, og subtile, sofistikerte materialvalg (som beinet stein, skinnende nikkel og klassisk porselen) gir badet et eksklusivt preg.

For de som ikke liker at rommet føles kjølig, kan trematerialer passe godt for å gi en naturlig og varm stil mens du opprettholder den rolige atmosfæren.

Detalj: Gjentatte materialer

I tillegg til å bruke noen farger, har store moderne bad også en tendens til å bruke en begrenset palett av materialer og gjenta disse materialene på forskjellige overflater for å få hele plassen til å se kontinuerlig og harmonisk ut. Hvis du velger en stein for vegger og gulv og en treart for aksenter, vil det gi en fin helhet til rommet. (Bonuspoeng for moderne stil hvis du bruker disse samme materialene i andre rom i ditt hjem i tillegg.)

Materiale: Stein

Ulike materialer kan brukes til å klatre på overflatene i et moderne bad, fra ydmyk porselenflis til luksuriøs marmor. En solid, naturlig stein som kalkstein, granitt eller travertin vil imidlertid gi en utmerket balanse mellom funksjonalitet og skjønnhet. Til slutt, i en elegant plass med liten prangende dekorasjon, må materialene ta med wow-faktoren, og bruk av en sunn dose overdådig stein er en av de mest effektive måtene å gi romdesignet sin appell.

Selv om kontrasterende fuger kan skape vakre effekter, i et moderne bad, burde du ha som mål å bruke store fliser med minimal fugemasse i en farge som er tilpasset flisene så tett som mulig for å skape et nesten sømløst utseende, som om veggene og gulvene var kontinuerlige steinplater.

 

Essensielt: Moderne Belysning

For å få badet ditt til å føles rent og friskt kreves det lys belysning, og moderne LED- eller fluorescerende pærer er gode for å gi et klart hvitt lys uten gule undertoner.

Kule lys som disse som gløder over og under medisinskapet, vil bidra til å holde veggene tilsynelatende lyse, slik at rommet ser større ut, mens lys som kommer fra speilet i seg selv, vil lyse ansiktet ditt, mens rommet blir enda mer minimalistisk.