Annonse

Der norsk historie portretterer nordmenn som et folkeslag som går turer i skog og mark til stadighet, så forteller det moderne Norge en litt annen historie. Den teknologiske revolusjonen har grepet om nærmest alle og enhver, og dette har ført til drastiske endringer i våre livsstiler. Blant annet sitter vi utrolig mye mer i dag enn det vi gjorde før. Enten det er skole, jobb eller fritid, så gjør vi rett og slett de aller fleste aktiviteter sittende den dag i dag.

 

Spesielt synlig har denne utviklingen vært i arbeidslivet der fysisk krevende yrker har adoptert mer og mer automatisering. De samme menneskene som sto på gulvet og gjorde disse oppgavene i fortiden jobber i dag i kontorlandskap. Her jobber de med mer kreative og strategiske oppgaver. Selv om de nok er fornøyd med avbrekk fra det fysiske arbeidet de tidligere ble utsatt for, så betyr det ikke at sitting til alle døgnets tider er noe bedre. Men det skal godt gjøres å endre trenden, så da gjelder det heller å adaptere og finne løsningen på sitteepidemien, nemlig gode stoler!

 

På tide å oppgradere stolparken?

Når stoler blir kjøpt inn, det være seg til skole, jobb eller hjem, så er det ofte fort gjort å gå for de rimeligste alternativene. Det var kanskje greit før i tiden når vi ikke brukte stoler så ofte, men i dagens samfunn der stoler blir brukt døgnet rundt, så gjelder det å gå for kvalitet. Enten det er i hjemmet eller på kontoret, så kan for eksempel en god kontorstol være en vital investering for deg. Her er det mange faktorer som taler for denne investeringen.

 

Først og fremst bør du tenke på hvor mye du sitter og hvilken effekt det har på din rygg. I gamle og utdaterte stolparker som de aller fleste bedrifter og institusjoner har, så pådrar mange seg ryggskader. Det er ikke uten grunn at ryggproblemer har blitt en av de største utfordringene for yrkesføre i dagens samfunn. Vår sitteepidemi har brakt med seg resultater, og ryggproblemer er bare en av disse.

 

Anskaff en ny kontorstol i dag!

Ryggproblemer er vanskelig å bli kvitt, og i verste fall er dette en konsekvens du vil bære med deg resten av livet ditt. Dessuten sprer fort problemene seg, og det som kanskje var en liten kilevink i ryggen som følge av en dårlig stol, kan flere år senere utvikle seg til å bli en prolaps. Ryggen er tross alt den støtten som holder oss mennesker oppe, så det er helt vitalt at vi virkelig tar vare på denne på en god måte.

 

Om du i det hele tatt kjenner en liten antydning til ryggproblemer, eller kanskje bare simpelthen føler deg ukomfortabel i stolen du sitter i hele dagen, så er det på tide å bytte. Invester i en stol som kan ta vare på din rygg samtidig som du føler deg komfortabel. Kjøp derfor en ny kontorstol i dag som står i stil med den verdsettingen du har av din egen rygg!