Uansett hvordan du velger å senke bilen din, vil du oppleve flere fordeler. For det du velger, senker du med justerbar senking, sportsoppheng eller senkesett, blir tyngdepunktet ditt senket, og du vil oppleve bedre veisikkerhet og bedre grep. Dette bidrar til å øke sikkerheten for deg.

Fjærens senking

Hvis du enten ønsker å senke bilen din eller dine gamle fjærer er jevnet ned, er senking et godt valg. Og om det er senket fjærer eller et komplett senkesett du kjøper. Deretter kan du montere den direkte på bilens standard støtdempere.

Fordelene med våren senking er at dette er en rimelig løsning. Dette sammenlignes også med om du bruker standardfjærer. I tillegg, med våren senking, vil du også oppnå den mest optimale komforten i forhold til prisen. Dessuten gir senking bare et dypere og mer sporty uttrykk for bilen din.

Men man må huske at kvaliteten på ens kilder er svært forskjellig. Og pris og kvalitet er veldig bra når du må velge senkesett.

Og hvis du ser etter billige senkesett, kan du for eksempel. velg TA Technix. Her får du en vridd vår, som er malt med en litt billigere maling. Dette settet er perfekt hvis prisen er ditt største fokuspunkt.

Hvis du vil ofre litt mer penger, kan du bruke produkter som AP, ST eller Vogtland. Her er komfort og kvalitet noe høyere. Og fjærene dine vil være laget av stål med et belegg

Og hvis prisen ikke er viktig for deg, bør du lete etter produkter som Eibach eller H & R senkesett. Dette er de ledende produsentene av våren senking, og du får derfor et veldig bra produkt. Du vil ikke kunne finne bedre kvalitet eller komfort med andre senkende sett.

Sport suspensjon

For mange vil en sportsoppheng være det du vet som hele pakken. Med sportsoppheng skifter du både, nedre fjærer og støtdempere. Dette betyr at alle fire aksene er komplette og gir en veldig god løsning

Fordelen med å bruke denne typen er at alle komponenter passer sammen. Fordi når du kjøper et sett, er alle deler laget for å passe sammen. Og med støtdempere i sportshengere, vil du oppdage at støtdempere fungerer raskere. Dette gjør det også mulig å kjøre en mer sporty tur. Og du vil ikke finne at det er økte risikoer for å senke bilen.

Som med fjærene senking, kan du også finne produktet i forskjellige prisklasser her. Og som alltid vil du finne at pris og kvalitet er relatert.

Som med å senke, gjorde TA Technix også Sport-suspensjon for billige penger. Her finner du et komplett undervogn for kvart, av hva en standard undervogn koster. Du vil ikke finne her at du får økt komfort eller styrestyrke.
 

I mellomklassen finner du produkter fra AP, ST og Vogtland. Her finner du kvalitetsprodukter, og du kan forvente at produktene gir deg økt komfort og bedre kjørekraft.

Som det dyreste produktet finner du H & R, Bilstein og Eibach. Her finner du topp kvalitet, hvor B12-modellen spesielt skiller deg fra hverandre.

 

Coilover – justerbart senkesett

 Hvis du går mye i bilen, og du er perfeksjonist om det. Så er Coilover en flott måte å senke bilen på. Du kan være en del av hele prosessen og kan endre alt du vil ha. Med denne typen justerbar senkesett, finner du at alt er tilpasset hverandre. Og med denne typen sett kan du for eksempel. selv komme inn i dekkets ytre kant for å følge for og badsiden av bilen. Dvs. Du kan justere alt selv og du kan få bilen akkurat som du vil.

Fordelen med dette settet er at du kan angi og bestemme høyden på bilen selv. Og du kan gå inn og justere senkesettet etter behov. Du vil også kunne gå inn og heve og senke bilen etter behov med denne typen senking. Det vil si at du senker det når været er godt og tørt, og hever det litt mer når været er dårlig og vått. Dette er også det foretrukne valget hvis bilen skal brukes til løp eller annet løp.