Hvis du har en av de eldre modellene fra Samsung Galaxy, har du sikkert gledet deg til at denne nye modellen blir tilgjengelig – som du nå endelig kan forhåndsbestille! Og selv om du ikke kan kjøpe denne modellen helt enda, er det god grunn til å begynne å gjøre deg klar. For det å gå en ny telefon er en relativt stor investering for mange, så det å faktisk gjøre alt man kan for å sikre deg når man får den, er smart. Og det er mer gøy å ha alt klart når den kommer, enn å skulle fikse det når det leveres. I denne artikkelen skal du få tips til hva du kan gjøre for å beskytte mobilen din best mulig.

Det å få seg ny mobil er alltid gøy. Og selv om man kanskje har en telefon som fortsatt funker fint, så er det alltid litt mer gøy når man har mulighet til å oppgradere. For med hver modell kommer det nye elementer som de andre ikke hadde og særlig innenfor kamera-teknologi er det ofte store oppgraderinger på de nyere modellene. Samsung Galaxy er kjent for å ha veldig bra kamera, og med denne nye SS22 Plus-modellen får du et kamera som er enda bedre til å ta bilder om kvelden eller i dårlig belysning.

Gjør dette for å beskytte den nye telefonen din

Når man får en ny telefon, er det helt essensielt å ta godt vare på den. For det å investere i en dyr telefon og skade den, er ikke særlig gøy. Her er noen av de aller viktigste tingene du kan gjøre for å beskytte den nye mobilen din.

  • Kjøp et nytt deksel. Her finnes det allerede masse fine Samsung Galaxy S22 Plus deksel på markedet du kan velge mellom. Dekselet er ikke bare en måte å beskytte mobilen din på, det er også en måte du kan gjøre den personlig på. Få det i hus før du får telefonen din, så er alt klart til å begynne å bruke den.
  • Invester i beskyttelsesglass! Hvis du kjøper en helt ny mobil, og velger deg et Samsung Galaxy S22 Plus deksel, er det lett å glemme at dekselet bare beskytter halve telefonen. Det å investere i et beskyttelsesglass gjør derimot at den nye mobilen din er mye bedre beskyttet enn hvis du bare bruker et deksel. Liten investering, stor sikkerhet.

Tenk smart når du kjøper ny telefon

Noe som kan være smart å tenke på når man kjøper seg ny telefon er enten å bytte til ny telefon og levere inn den gamle igjen – her kan du ofte spare litt penger. Eventuelt kan du også selge den mobilen du har og sørge for at du ikke bare bruker og kaster. Mange mobilselskaper tilbyr deg å bytte mobil, og dette kan være en glimrende måte å få en ny mobil, fordi de også tar seg av den gamle mobilen din, sånn at den ikke bare havner i en skuff.