Det er ikke så mye tvil om at Peppa Gris er verdens mest populære gris og ikke minst verdens mest kjente gris. Man kan ikke snakke med noen barn, eller foreldre for den saks skyld, uten at de vet hvem Peppa gris er – og det er det god grunn til. Hun er nemlig en gris som har vært på alles barne-tv helt siden 2004 og øker i popularitet hvert år.

Når man har barn vet man at det å se de samme episodene av barne-tv serier igjen og igjen og igjen og igjen er en del av pakka og blant de seriene som barna vil se igjen og igjen og igjen og igjen er Peppa Gris. Hun har blitt oversatt til vanvittig mange språk og fra å være en serie kan man nå se henne på film og barne-tv.

En veldig populær serie

Peppa Gris ble skapt for nesten tjue år siden av Astley Baker Davies i samarbeid med Contender Home Entertainment siden begynnelsen har serien harr enormt stor popularitet som bare ser ut til å stige ettersom serien utvikler seg med tiden. Noe av det som er gøy med serier som er laget til barn er så se hvor enormt fort de kan bli utrolig populære.

For hvis noe er sikkert, så er det at barn kan bli helt besatt av karakterer de ser på i barne-tv og det er så fint å se hvordan serier kan spre seg som en steppebrann når de virkelig bare treffer akkurat det ungene elsker. Siden serien ble skapt og ble vist for første gang har det spredd seg til utallige land og ikke minst fått masse andre morsomme måter å være en del av hverdagen på.

Et liv med Peppa Gris

Barn elsker repetisjon. Foreldre kan kanskje bli litt slitne av repetisjon. Men uansett hva, så er det fint for foreldrene når barna er opptatt av noe, for da er det mye lettere for foreldre eller andre som passer på barna å gjøre dem glade. Hvis det å ha en Peppe Gris-matboks gjør at det er litt mer morsomt å spise matpakken sin i barnehagen eller på skolen er det jo bare bra.

Faktisk kan man nesten ta med seg Peppa Gris inn i hverdagen uansett hvor det skulle være. Det kan være i form av sengetøy med Peppa Gris på, og gjett om det gjør det lettere å få den lille litt lettere i seng om kvelden da (spoiler alert: svaret er ja!). Populariteten til Peppa Gris er stor hos barna, så det å få henne med inn i hverdagen kan være et fint virkemiddel som foreldre kan bruke til å gjøre ting litt lettere.

Det er også en serie der barna lærer mange fine kvaliteter og jeg tror at det er en av grunnene til at så mange foreldre liker serien så godt også. Og det å kunne sette på serien mens man liksom gjør klart det siste av middagen i fred og ro er ikke akkurat å forakte for verken den voksne eller den lille.